пятница, 16 марта 2018 г.



Таланти твої  «Джерело»!
Добре того вчити, хто хоче все знати

З метою виявлення талановитої молоді, гуманізації навчання, виховання та інтеграції у соціальне середовище учнів з особливими потребами 14 березня 2018 року у школі-інтернаті «Джерело» відбувся I  етап Всеукраїнського конкурсу «Ерудит» серед учнів 12 класів Запорізької та Кам’янської шкіл – інтернатів.
«Ерудит» відкриває великі перспективи для обдарованих дітей з особливими потребами, допомагає учасникам розкрити своє життєве кредо, перевірити знання, уміння, заохотити випускників з порушенням слуху до здобуття вищої освіти.
Конкурсанти добре підготувалися до «Ерудиту», виявили гарні знання з різних дисциплін, ерудованість, кмітливість.
Конкурс проходив у два етапи: тестування з фізики, хімії, біології, географії, історії, математики та написання переказу з творчим завданням.
Марафон ерудитів проходив у надзвичайно теплій, затишній атмосфері і засвідчив, що всі діти талановиті.
Переможцями конкурсу стали випускники: Пивоварчик Анастасія, учениця 12 класу КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» та Божок Ілля, випускник Кам’янської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату.
Друге місце посіли: Філіна Анастасія («Джерело») та Глушко Дмитро (Кам’янська школа-інтернат).
Найрозумніші учні – випускники будуть гідно представляти запорізьку молодь на II етапі Всеукраїнського конкурсу «Ерудит», який відбудеться цьогорічну у місті Києві.
Тож бажаємо їм гідної перемоги, наснаги, творчих здобутків у новому дорослому житті, непохитної віри у свої сили, здійснення мрій та сподівань!



Автор: Засоріна О.В. (Рекомендовано на блог МО)
            Рецензенти: Засоріна О.В.
                                

Комментариев нет:

Отправить комментарий