четверг, 24 мая 2018 г.

Команда «Джерело» у Квест-грі «Історія Запорізького краю. Олександрівськ»


 Обласний центр патріотичного виховання молоді з метою залучення школярів до інтелектуальних ігор, розвитку кмітливості, ерудиції, для забезпечення плацдарму для розвитку інтелекту старшокласників міста Запоріжжя та Запорізької області провів конкурс патріотичного спрямування для учнівської молоді –  Квест-гру «Історія Запорізького краю. Олександрівськ».

 Захід відбувся 23 травня 2018 року  на базі КЗ «Запорізькій обласний краєзнавчий музей». У Квесті змагалися  23 команди з різних навчальних закладів Запоріжжя.
         У заході взяла участь і команда учнів «Джерело». Це були 8 учнів 9-10 класів у супроводі вчителя історії Васильєвої Т. С.. Команда прийшла другою та здобула грамоту за активну участь у Квест-грі. Дітям було дуже цікаво прокладати маршрут від об’єкту до об’єкту пошуку, знаходячи по карті найкоротший шлях. «Ми – справжні знавці та патріоти Запоріжжя!» - радісно вигукували діти, прокладаючи маршрут. Кожна розповідь про історичну памятку викликала в учнів великий інтерес до історії рідного міста.
        
Дітям дуже сподобалась квест-гра, вони по-справжньому зацікавилися історією рідного краю та виявили бажання завжди брати участь у подібних заходах своєю дружною командою. Учні навіть зробили презентацію, щоб розповісти про Квест однокласникам та запропонувати їм не бути байдужими до Історії  рідного краю – бо це дуже цікаво!


Рекомендовано на блог МО
Автор: Васильєва Т. С.
Рецензент: Засоріна О.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий