пятница, 22 марта 2024 г.

 

Всесвітній день поезії у “Джерелі” Поезія - це скарб усіх віків, це діамант величиною в слово!

Сьогодні, 21 березня, у цей весняний день, коли пробуджується природа, відзначається Всесвітній день поезії. Поезія - один з найгеніальніших винаходів людства. Це не просто слова на папері, це велике мистецтво. Проникнути в душу людську, пробудити її від сну, наставити на добро, щастя, насолоду життям - найважливіше завдання поезії. Скільки геніальних рядків було створено за віки! Світова поезія зберігає імена тих, хто вчасно знайшов і сказав людям необхідні слова у віршах - добрі або бадьорі, іноді - гіркі і іронічні.

До свята поетичного слова долучилися учні та педагоги Запорізької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Джерело». У цей чудовий день наші школярі вшановували її величність ПОЕЗІЮ, приймаючи участь у різноманітних заходах. Головною господаркою всіх свят була поезія. Учні 5-11 класів долучилися до засідань літературної студії “Поетична кав’ярня”, літературного квесту “У пошуках поезії”, просвітницького заходу “Поезія - це завжди неповторність…”, уроку української літератури “Ліна Костенко - літературна легенда сучасності”, поетичної вікторини «Обдаровані божим талантом”.

Щиро вітаємо всіх учителів та учнів “Джерела” з Днем поезії! Нехай слово, рима і мелодія наповнюють ваші серця натхненням, добром, надією та любов’ю, а світ навколо роблять кращим! Всім мирного і чистого неба, світлих задумів, сповнення мрій!







Автор Засоріна О.В.

Рецензент Флюр Ю.О.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий