вторник, 11 сентября 2018 г.

Учні "Джерела" відсвяткували ювілей письменника Л.Толстого

190 років від дня народження Л.М. Толстого
   9 вересня вся світова спільнота відмічала ювілей видатного російського письменника, драматурга і філософа Льва Миколайовича Толстого. Видатному митцю 9 вересня виповнилося  190 років.

    Ще за життя ім’я творця ввійшло в класику світової літератури. Послідовники його ідей були не лише серед європейців, а навіть – американців та азіатів.
Лев Миколайович був дуже талановитим. Він вільно володів англійською, французькою, німецькою мовами, читав на італійській, польській, чеській, сербській мовах. Також Толстой мав великий талант до музики, він був віртуозним музикантом.



У школі-інтернаті «Джерело» 10 вересня 2018 року учнями 12 класу була організована виставка, присвячена життю і творчості талановитого письменника, у 9-12 класах  проведені тематичні уроки, переглянуті школярами кінофільми за однойменними романами автора. Учні випускних класів переглянули театральну виставу «Анна Кареніна» в місцевому драматичному театрі імені Магара.

Пригадуючи ім’я видатного митця Л.М. Толстого, хочеться всіх читачів закликати до звершення добрих справ, які дуже полюбляв сам автор, його ж висловом: "Добра справа виконується з витратою сили, але, коли ці зусилля повторюються багато разів, то добрі справи стають звичкою!"



Рекомендовано
для сайту Департаменту
 та блогу МО
Автор Панфілова Г.М.
Рецензент Засоріна О.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий