понедельник, 28 января 2019 г.

 
     
                          Дипломанти обласного фестивалю «Панорама
                        розумних       уроків SMART 2018»


Запорізьким Департаментом освіти і науки України з 01 червня по 10 грудня 2018 року серед педагогічних працівників Запорізької області було проведено фестиваль «Панорама розумних уроків SMART 2018».
Педагоги Запорізької школи-інтернату «Джерело» теж взяли участь у цьому конкурсі.
         У  доробках педагогів-новаторів підібрані цікаві та креативні матеріали, захоплюючі завдання з використанням простих інтерактивних дій, передбачені елементи самоперевірки, доречно застосовані матеріали Інтернет-ресурсів: відеоролики, фотоілюстрації, різноманітні схеми. Роботи демонструють міжпредметні та внутрішньо предметні зв’язки, вміле використання педагогами додаткових матеріалів. Учасники конкурсу показали, що за допомогою інтерактивної дошки можна привернути увагу дітей до процесу навчання та активізувати пізнавальний інтерес учнів.
     Журі  високо оцінило роботи наших  педагогів і нагородило переможців фестивалю в номінації «За певні розробки» Панфілову Г.М. і Жовтяк Г.К. дипломами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.
     Вчителі  вдячні технічним  консультантам Кузьменко Сергію Вікторовичу та В’ячеславу Вікторовичу за висококваліфіковану допомогу у підготовці  до конкурсу.
     Вітаємо переможців!

                                                                       Автор :  Панфілова Г.М.
                                                                      Рецензент: Засоріна О.В.

1 комментарий:

  1. Шановні колеги! Як модератор можу зауважити, що номінація «За певні розробки» у Фестивалі відсутня. Г.К. Жовтяк та Г.М. Панфілова отримали дипломи учасників Фестивалю, що також зазначається наказом ДОН Запорізької ОДА від 29.12.2018 № 768. Сторінка фестивалю на ЗапоВікі містить відповідні документи та іншу інформацію про перебіг заходу: оцінки, рейтинги, установчі документи тощо. Читайте у першоджерелі, будь ласка.

    ОтветитьУдалить