четверг, 9 мая 2019 г.

День пам’яті та примирення в школі-інтернаті «Джерело»



Вшануємо загиблих і живих,
які боролися проти нацизму…

8-9 травня весь світ традиційно відзначає  День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
У ці дні важливо нагадати про велику роль українців у перемозі над фашизмом, вшанувати пам’ять кожного, показати увесь трагізм війни через  долі бійців. Під час війни з нацистською Німеччиною українці входили до регулярних армій та партизанських рухів різних країн: Війська Польського, Червоної Армії, Французьких, Канадських, Британських збройних сил, армії США і героїчно воювали пліч-о-пліч з іноземцями заради перемоги над агресором.


Сьогодні педагоги та  учні «Джерела» висловили повагу всім борцям проти нацизму, згадали загиблих воїнів, жертв війни і вшанували їх  хвилиною мовчання. Перегляд відеоісторій про українців, бійців Другої світової війни, допоміг доторкнутись до долі кожної мужньої людини і зрозуміти їх самопосвяту в ім’я перемоги.  Під час діалогу  учасників заходу в аудиторії утворилась атмосфера єдності, відчуття гордості за своїх співвітчизників, які віддали життя за щасливе майбутнє нашої держави.
Сподіваємось, що вихованці  винесли  життєво важливі уроки для себе, у них відбувається переосмислення та розуміння подій Другої світової війни і живе надія на кращу долю України.













Автор: Флюр Ю.О.
Рецензент: Засоріна О.В.
Рекомендовано на блог МО
 історико-гуманітарних дисциплін
 та на сайт ДОН

Комментариев нет:

Отправить комментарий