среда, 24 мая 2017 г.

Педагоги КЗ ЗСЗШІ "Джерело" приймають участь у конференції

ХVІІІ Всеукраїнська науково-практична  конференція«Педагогічні читання – 2017» з проблеми:«Актуальні питання сурдопедагогічної теорії тапрактики на сучасному етапі реформування освітиУкраїни»


Кафедра сурдопедагогіки імені М.Д.Ярмаченка факультету корекційної педагогіки та психології НПУ імені М.П. Драгоманова у 2000 році ініцюювала розгляд питань щодо ефективностіі дієвості зв’язку сурдопедагогічної теорії та практики.

Цього року конференція проводилася в  18-й раз: з 15 по 20 травня. Проблемою ХVІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Педагогічні читання - 2017» визначено «Актуальні питання сурдопедагогічної теорії та практики на сучасному етапі реформування освіти України».
В роботі ХVІІІ  Всеукраїнської науково-практичної конференції взяли участь директори та завідувачі  спеціальних закладів освіти з різних міст та сіл України, батьківська громада , студенти НПУ імені М.П. Драгоманова.
 Наразі, педагоги КЗЗСЗШІ «Джерело» ЗОР Коршунова Н.І., Конограй І.В. стали активними   учасниками  Всеукраїнської науково-практичної конференції «Педагогічні читання».

В обговоренні найактуальніших  питань спеціально-організованого навчання та виховання дітей з вадами слуху в умовах трансформаційних змін, що відбуваються в новій освітній політиці прийняли участь науковці ФКПП НПУ імені М.П. Драгоманова Синьов В.М., Фомічова Л.І. та педагогічна спільнота України, спеціалісти Центру слухової реабілітації «Аврора».
По завершенні науково-практичної конференції її учасникам було вручено іменні сертифікати.

Педагогічна спільнота одностайно зазначила, що проведення таких заходів-   це не лише обмін досвідом, глибоке вивчення піднятої проблеми, це , в першу чергу,   можливість в умовах тісної взаємодії провідних науковців та компетентних практиків вирішувати зазначені проблеми на високому науково-теоретичному та практично-методичному рівнях. Крім того, у рамках проведення педагогічних читань створювалися оптимальні умови для активного професійного спілкування, що надало можливість спеціалістам розширити свою педагогічну свідомість, обмінятися досвідом, знайти однодумців.

Рівень організації та проведення ХVІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Педагогічні читання – 2017» був високо оцінений всіма учасниками та гостями заходу.


http://www.ikpp.npu.edu.ua/Categories/holovna/92-uncategorised/2298-naukovo-praktychnoi-konferentsii-pedahohichni-chytannia-2017


Рекомендовано для блогу МО 
Автор Конограй І.В.

Рецензент  Засоріна О.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий