пятница, 16 марта 2018 г.

Вечір поезії в школі-інтернаті «Джерело» «О женщина… Я говорю с тобой стихами…»


Тобі одній, уявлена царівно,
Тобі одній дзвенять мої пісні…
М.Рильський

             Незважаючи на  щільний графік роботи, адміністрація, вчителі, вихователі, психологічна служба, медичні працівники КЗ ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР  знайшли годину, щоб напередодні Всесвітнього дня поезії долучитись до духовного і прекрасного.  Свято березня і весни жінки звели собі у власність і привчили з цим рахуватись увесь світ.

         Жінка – берегиня домашнього вогнища, від неї залежить добробут і затишок у домі, і саме жінки надихають чоловіків на добрі справи. Тільки завдяки її життєвій силі, насназі і терпінню з року в рік продовжується рід людський на землі.
       Під назвою «О женщина… Я говорю с тобой стихами…» в шкільній бібліотеці закладу  відбувся літературно-музичний вечір, присвячений тій, кому у всі віки віддаємо данину любові й захоплення, до кого звертаємося в радості і печалі – ЖІНЦІ. Його організували і провели завідуюча бібліотеки Котій І. М. та шкільний психолог Драєвська С. А.
     Присутні мали змогу насолодитися читанням віршів, заспокійливою музикою і чарівною атмосферою свята. Поезію слухали із замиранням серця, як блискучу музичну варіацію.

                                                         












Автор: Котій І.М.
(Рекомендовано на блог МО 
та на сайт Департаменту)
            Рецензенти: Засоріна О.В.
                                  Сапальова Н.Г.

Комментариев нет:

Отправить комментарий