понедельник, 16 апреля 2018 г.

УЧЕНИЦЯ "ДЖЕРЕЛА" - ЛАУРЕАТ XII ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «Ерудит’’ 2018



В кожній людині спить талант, але не всі його будять.
 А. Мінченков

Саме для того, щоб довести дітям, що кожен з них талановитий, 13 квітня 2018 року у м. Києві відбувся  конкурс « Ерудит»  серед переможців обласного туру - учнів 12 класів спеціальних шкіл – інтернатів для  дітей з порушенням слуху.
Він проводиться Міністерством освіти і науки України та УТОГом  не вперше, і з кожним роком число бажаючих проявити свої таланти зростає. У фінальному турі  взяли часть18 учасників з усіх куточків України.

     Конкурсантам була запропонована серйозна робота. Це були завдання з різних шкільних дисциплін, де необхідно було показати свої знання та проявити творчість. Школярі представили на суд журі свої таланти.
    І конкурс переконливо засвідчив, що Україна має талановиту, обдаровану молодь, а учнів переконав, що мрії можуть здійснюватися, а наполегливість і творчість будуть високо оцінені.

   І хоч наша учениця  Пивоварчик Анастасія не отримала призового місця, участь у Конкурсі допомогла їй випробувати себе та підготуватися до  участі у майбутньому ЗНО.
    Учасники Конкурсу та супроводжуючі педагоги вдячні організаторам за цікаву програму конкурсного дня та чудову екскурсію по столиці нашої держави.

   Цей день у Києві надовго запам’ятається всім учасникам  ХІІ Всеукраїнського конкурсу «Ерудит».

Рекомендовано для сайту
 Департаменту та блогу МО
Автор: Панфілова Г.М.
Рецензент: Засоріна О.В.



Комментариев нет:

Отправить комментарий