вторник, 24 января 2017 г.

Відбулося засідання Методичного обєднання вчителів англійської мови Шевченківського району м. Запоріжжя

Нещодавно 11.01.2017 року на базі Запорізької гімназії №93 під головуванням вчителя вищої категорії, вчителя-методиста Холод Оксани Володимирівни відбулася зустріч педагогів – вчителів англійської мови Шевченківського району м. Запоріжжя.

У теплій атмосфері пройшло обговорення різних питань, серед яких були проблеми реформування в освіті початкової ланки, кампанія ЗНО 2017 року, формування  національної самосвідомості та використання проектної технології на уроках англійської мови.
Творчою групою вчителів англійської мови був запропонований звіт щодо особливостей викладання в початковій ланці у рамках реформування змісту освіти. Голова творчої групи показала за допомогою відзнятих відеофрагментів різного типу заходів, як їхній дружній колектив успішно реалізовує рекомендації щодо змін в освіті на початковому етапі вивчення іноземних мов. Прикладом стало свято, де учні перших класів дуже гарно продемонстрували рівень оволодіння аудіальних навичок, що свідчить про продуктивність усного вивчення вже з першого класу.

Вчителями англійської мови розробляється сайт, де усі бажаючі зможуть знайти усю необхідну для них інформацію, у тому числі про зміни у кампанії ЗНО 2016-2017 н.р.
Педагоги дуже активно працюють над формуванням національної свідомості  на уроках англійської мови. Результатом стали продемонстровані відеофрагменти уроків вчителів.
 Вже неодноразово на засіданнях МО вчителів англійської мови обговорювалась застосування на уроках іноземних мов різних новітніх технологій. Цього разу це було продуктивне впровадження проектних технологій. Вчителями була представлена добірка досить цікавих матеріалів щодо згаданої проблеми та зроблений відповідний фотозвіт
Педагоги й не помітили, як швидко промайнув час. Ось і скінчилося чергове засідання методичного об’єднання вчителів англійської мови. І надалі робота вчителів методичного об’єднання буде спрямована на подальше впровадження ефективних методів роботи, які сприятимуть якісному оволодінню навичками іноземної мови та практичному її застосуванню.   


Вчитель англійської мови Стешенко І,М,

рекомендовано для блогу МО

Комментариев нет:

Отправить комментарий