среда, 18 октября 2017 г.

Привітання до Дня вчителя

ВІТАЄМО...

Освіченій людині відкриті всі дороги... Чого навчають у школі? Читати, писати і малювати, а також - жити в суспільстві і знаходити своє покликання! А кому потрібно сказати спасибі? Звичайно ж – педагогам. Знання - сила, в них чарівний ключ до всього світу!
Тож, напередодні свята до Дня вчителя педагоги  «Джерела» були відзначені нагородами. Серед них яскравою зірочкою виділяється наш вчитель російської мови та світової літератури, голова шкільного методичного об’єднання історико-гуманітарних дисциплін і просто гарна людина – Панфілова Ганна Михайлівна. За неабиякий внесок у розвиток педагогічної думки, багаторічну працю і високий професіоналізм Ганну Михайлівну було нагороджено Почесною грамотою Департамента освіти і науки Запорізької ОДА.

Люба наша пані Ганно! За покликом серця Ви обрали благородну, відповідальну професійну стезю - педагогічну. Вчити дітей - це не просто Ваша робота, це -  стиль життя. Адже Ви дбаєте про учнів, як про рідних.
Бажаємо Вам незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог, щастя і довгої людської пам’яті!
Нехай світло, яке Ви вкладаєте в серця своїх учнів, запалює зірки і яскраво освітлює Ваш життєвий шлях, а Ваша доброта повертається Вам сторицею і матеріалізується у вигляді успіхів і благополуччя.










3 комментария:

  1. Приєднуюсь до вітання з відзнакою. Ганно Михайлівно, ти гідна цього!
    Море овацій!

    ОтветитьУдалить
  2. Приєднуюсь до вітання з відзнакою. Ганно Михайлівно, ти гідна цього!
    Море овацій!

    ОтветитьУдалить
  3. Щиро дякую!Буду творити, надихати, досягати вершин!!!

    ОтветитьУдалить