среда, 3 апреля 2019 г.



      Учні «Джерела»- переможці Всеукраїнського конкурсу                                      «Ерудит 2019».
 2 квітня  2019 р.  у школі-інтернаті «Джерело» відбувся   І етап Всеукраїнського  конкурсу  «Ерудит», який надає  змогу учням з порушеним  слухом  отримати безцінний квиток у перспективне  майбутнє.  Учасниками конкурсу  були учні 12-х класів  Запорізької та Кам’янської  шкіл- інтернатів.  До урочистості приєдналася група підтримки  однокласників.
    Метою  заходу було визначення можливостей  особисті, яка  б мала змогу проявити  свої  здібності, продемонструвати свої творчі обдарування,  бути  генератором  креативних ідей ; заохотити старшокласників  до отримання вищої освіти , вмотивувати їх на   перспективні потреби суспільства,   можливість   стати  успішним, затребуваним .
     Учасники  добре підготувалися до Конкурсу , виявили грунтовні знання з різних дисциплін. Конкурс  проходив у два етапи:  написання  переказу з творчим завданням  та тестування з фізики, хімії, біології, географії, історії, математики. Хочеться відзначити  надзвичайно дружню атмосферу стосунків конкурсантів зі своїми ровесниками  , які не відчували себе суперниками, а  стали справжніми друзями , можливо, на все життя.
      Учні 12 класу  Бархович Софія та Михайлов Олександр вибороли почесні  призові місця. І як наслідок – Софія буде гідно представляти  запорізьку молодь з особливими потребами  на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу «Ерудит», який відбудеться у місті Києві.
       Сподіваємось, що такі творчі зустрічі з кожним роком будуть й надалі набирати обертів   та все більше приваблювати до себе  випускників з ураженою слуховою функцією.       
    Адміністрація  та освітяни «Джерела» щороку будуть підтримувати таку  інтелектуальну хвилю, сердечно піклуватися  за долю кожного учня, але максимальної уваги надаватимуть  дітям з особливими потребами, щоб   вони широко розправили крила та  впевнено  здійснювали свій  життєвий політ.                         
                                     Автор статті: Коваль Р.О.
                                    Рецензент: Засоріна О.В.
           
             

Комментариев нет:

Отправить комментарий