пятница, 27 ноября 2020 г.

Неперевершені зерна  живопису на виставці в «Джерелі»

Поділитися з ближніми окрайцями своїх творчих думок, вражень і спостережень за живописними пейзажами природи  змогла учениця 8-А класу з ураженою слуховою функцією Куліш Софія. Завдяки душевної щедрості та людяності здобувачі освіти змогли хоча б приблизно уявити той безкінечний простір і суттєве духовне наповнення молодої художниці-аматорки.

Біля галереї картин Софії можна закохуватись у прекрасне, хочеться мріяти про романтичне та ліричне майбуття… Відвідувачі виставки ділилися враженнями і навіть намагалися, милуючись пейзажною лірикою, шукати своє місце у цьому безмежному й неповторному світі, котрий сповнений мрій та чарів. У кожній картині художниці відчувається сенс свого існування, де хочеться лишитися наодинці з неповторними барвами природи.

Милуючись образотворчими шедеврами, учні школи-інтернату «Джерело» розуміли, що насправді ж немає нічого яскравішого за живопис, в якому не спотворюється природність і свобода думки, а тільки закарбовується її неперевершений спалах.

Сподіваємось, що все це розмаїття творінь талановитої художниці будуть й надалі заряджати оточуючих могутньою хвилею світла та добра, любові та гармонії, естетики та мрій…

Автори: Олена ШОКАРЄВА, Юлія ФЛЮР

Рецензент: Ольга ЗАСОРІНА


Комментариев нет:

Отправить комментарий