понедельник, 16 ноября 2015 г.

Тиждень англійської мови Брейн-ринг «Great Britain»

В період з 02.11 по 06.11  у  нашій  школі  був  проведений  тиждень англійської  мови. Школярі люблять англійську  мову, намагаються  її  добре вивчати, і в  цей  період часу  мали змогу показати те, на що здатні. Учні молодшої ланки (2-4 класів), після переглянутих тематичних мультфільмів,  підготували для всієї школи виставку малюнків на тему «Hallowen».
        У середу 4 листопада старші школярі ( 7-9 кл.) приймали участь у конкурсі «Найкращі знавці англійської мови». Призові місця посіли: Попова А. (6-Б кл.), Шатохін Р. (7 кл.), Картавенко Д. (8-А кл.), Колосок К. (8-Б кл.), Сінько Д. (9-Б кл.), Кутрова М.     (9-Б кл.)

        У четвер          5 листопада був проведений брейн-ринг серед 2 команд учнів 9-Б класу. Школярам було запропоновано багато цікавих, але не простих завдань, серед них: і розгадування ребусів, і вікторина, і бліц-контроль, і складання  кросвордів, і  малювання  портретів  за  поданим  описом.  
Завдання  видалися  досить   складними, але  дуже  захопили  дітей  і  зацікавили  до  їх  виконання. Треба відзначити, що перемогла у цьому конкурсі дружба, бо обидві команди набрали рівну кількість балів.
         Тиждень англійської мови у нашій школі пройшов цікаво та насичено.

Комментариев нет:

Отправить комментарий