понедельник, 30 ноября 2015 г.

Тиждень історії та правознавства

   З 23.11.15 по 27.11.15 у школі-інтернаті «Джерело» пройшов тиждень історії та правознавства з метою підсилення інтересу учнів до історії та права, стимулювання їх пізнавального інтересу, розвитку творчого підходу до рішення проблеми та патріотичного виховання молоді.

    Захід охоплював учнів 5-11-х класів з урахуванням їхніх вікових особливостей. Проводили захід вчитель історії Васильєва Т.С. та вчитель з правознавства Флюр Ю.О.

Тиждень історії та правознавства включав  в себе наступні заходи: конкурс малюнків «Історія України очима дітей», історичну гру «Вгадай країну», вікторини «Віртуальна подорож містами України», «Система влади в Україні та Європі: спільне та відмінне», рольові ігри «Захист прав дітей» та «Етнічний український експрес».
 

В межах тижня історії та правознавства були проведені також загальношкільні виховні заходи: лінійка-вшанування жертв голодомору та політичних репресій «Історію переписати неможливо» та урок пам’яті, присвячений Революції Гідності «Вони пішли у вічність, щоб Україну зберегти».

Переможцями тижня стали учні 5-А класу (конкурс малюнків), 8-Б класу (історична гра), та учні 8-Б, 10, 11 класів (вікторина з правознавства).

Комментариев нет:

Отправить комментарий