вторник, 1 декабря 2015 г.

Місячник духовного здоров’я

     З 02 по 30 листопада в нашій школі вчителями історико-гуманітарних  дисциплін проводився місячник духовного здоровя «Словянські та англійська мови, історія, культура». Метою цього заходу було бажання педагогів донести до учнів красу і багатство слов’ янських та англійської мов, історії та культури; розвивати мовленнєві здібності учнів, збагатити словниковий запас, виховувати любов до різних мов та культур, до рідної Батьківщини, розуміти їх красу і необхідність для сучасного життя.

         Робота тривала чотири тижні. Перший тиждень був присвячений англійській мові. 
Діти активно приймали участь у різноманітних заходах: конкурсах, вікторинах, виставках. Найбільше учням сподобався брейн-ринг «Свята Великобританії».


    Другий та третій тижні проводили вчителі – філологи. Це були : і конкурси малюнків , і розгадування ребусів, і конкурс на кращий зошит , і перегляд фільмів, і участь у написанні Всеукраїнського диктанту та конкурсі П.Яцика. Бажаючі спробувати свої літературні здібності прийняли участь у святі «Український рушник-символ доброти та затишку». Учні старших класів провели свято « Вишивка – оберіг українського народу», де зустрілися з Народною майстринею України , головою спілки народних майстрів м. Запоріжжя «Мальва» Артемєвою О.П.В один із днів вся школа прикрасилася українськими орнаментами - це був день вишиванки. Старшокласники позмагалися в знаннях про рідну державу у конкурсі «Я люблю Україну».

Останній тиждень був присвячений історичним подіям. Школярі приймали активну участь у конкурсах і вікторинах, грали в рольові  та колективні ігри. Був проведений урок пам’яті присвячений Революції Гідності  на Майдані «Вони пішли у вічність, щоб Україну зберегти», лінійка вшанування жертв голодоморів та політичних репресій «Історію переписати неможливо».

      Місячник пройшов дуже плідно. Необхідно зазначити, що найактивнішими були учні 5-б, 8-б, 9-а, 9-б, 11 класів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий