понедельник, 17 апреля 2017 г.

Педагоги КЗ ЗСЗШІ "Джерело" відвідують книжкові виставки

Презентація книги відомого громадського діяча Олександра Федоровича Білоусенка «З Україною в серці»


11 квітня 2017 р. вчитель історії Васильєва Т. С. та бібліотекар Котій І.В. школи – інтернату «Джерело» відвідали презентацію книги відомого громадського діяча Олександра Федоровича Білоусенка «З Україною в серці», яка відбулася у лекційній залі КЗ «Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека» ЗОР.
На презентації були присутні освітяни різноманітних навчальних закладів, а саме: з  ВНЗ, профтехучилищ, інтернатів та шкіл. Своїми поглядями щодо презентації книги поділилися з присутніми професор ЗНУ Турченко Ф. Г., в.о. директора Департаменту науки та освіти Запорізької ОДА Захарчук В.М. та інші.


Білоусенко О.Ф. у своїй книзі піднімає гострі питання минулого та сьогодення, зокрема мовне питання в нашому регіоні, де, на думку автора, недостатньо приділяється увага вивченню української мови у закладах освіти та впровадженню її у повсякденний вжиток. Він закликав освітян бути прикладом для підростаючого покоління та не застосовувати в навчанні та спілкуванні ніякої іншої мови, а лише українську.



Відомий громадський  діяч Білоусенко О.Ф. надав свій автограф з найкращими побажаннями нашому закладу та висловив сподівання, що кожен педагог школи прочитає його книгу «З Україною в серці» та знайде там для себе багато цікавого.






        Васильєва Тетяна Святославівна 
учитель історії

Рекомендовано на блог МО 
вчителів історико-гуманітарного циклу

Рецензент: Засоріна О.В.




Комментариев нет:

Отправить комментарий