понедельник, 24 апреля 2017 г.

Учні КЗ ЗСЗШІ "Джерело"прийняли участь у конкурсі "Ерудит"

XI Всеукраїнський  конкурс "Ерудит» серед  дітей глухих та зі зниженим слухом


     19 квітня в м. Києві   на базі Культурного центру Українського товариства глухих відбувся заключний  етап XI Всеукраїнського  конкурсу "Ерудит» серед  дітей глухих та зі зниженим слухом.
     Захід був організований Міністерством освіти і науки України спільно з Центральним правлінням Українського товариства глухих.
    Такі змагання проводяться щороку для того, щоб виявити обдарованих учнів спеціальних загальноосвітніх шкіл, заохотити дітей з особливими потребами до здобуття вищої освіти.
    Конкурс проводився у 2 етапи. На  І етапі учням було запропановано виконання різнорівневих тестових завдань з 8 навчальних дисциплін, а на ІІ етапі - виконання творчого завдання.
   Учні 12 класу нашої школи-інтернату «Джерело» Яртимик Давид і Рибалко Ігор теж приймали участь у цьому конкурсі. І хоч перших призових місць хлопці не вибороли, але спробували свої сили і оцінили свої можливості для вступу до ВНЗ. Як учасники Конкурсу вони були нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками.
    Необхідно зазначити, що цей захід є чудовою можливістю для самовираження старшокласників та гарним способом показати всьому суспільству, що діти з особливими потребами можуть досягати високих результатів, жити повноцінним життям, наповненим подіями, успіхами та звершеннями.



Автор Панфілова Г.М.
рекомендовано для блогу МО та сайту Запорізької ОДА
рецензент Засоріна О.В.


Комментариев нет:

Отправить комментарий