суббота, 8 апреля 2017 г.

Творчий вечір з нагоди Всесвітнього Дня поезії в

КЗ «ЗСЗШІ «Джерело»


Всеосяжна мова є дзеркалом суспільства
Поезія може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні запити сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї найширшу громадську увагу.
Вже декілька років поспіль педагоги та учні школи-інтернату «Джерело» відроджують споконвічну традицію живого звучання поетичного слова.

Запрошена на поетичний бомонд відома запорізька поетеса Наталя Літош презентувала вдячній аудиторії своє свіже амплуа -останню збірку поезій.
Слухачі поринули у потік творчості  Наталі Борисівни, вчилися цінувати  поетичні рядки і знаходити в них справжнє багатство.
Активну участь у вечорі поезії взяли її справжні поціновувачі - учні старшої школи: Геворкян А., Колосок К., Созінов О., Ковальова Я., Жордочкіна Д., Осипчук Л., Фокіна М., Єрмак Я., які порадували присутніх творчими здобутками у царині поезії. Завітали на свято і батьки Девінець В.В., Осипчук І.П., які відкрили свою душу цікавими авторськими доробками.

 Також до свята залучились педагоги школи-інтернату: заступник  директора з НВР Крохмаль Н.Б., вчитель української мови Сапальова Н.Г., які остаточно «приручили поетичну Музу».
Звичайно, поезія надихає, штовхає на подвиги.  Вірші відомих поетів світу окриляють романтиків, запалюють сміливців, спонукають до боротьби   за свої права.

Але немає відповіді на питання: «В чому секрет поетичних чар?». Справжня поезія завжди залишається загадкою, але є життєво важливим чинником натхнення власної творчості, сприяння гармонійної взаємодії між людьми. Тому впевнено говоримо: «Поезія - це мелодія, яка призначена не лише для очей, а й для душі, розуму, почуттів».

Комментариев нет:

Отправить комментарий