понедельник, 18 декабря 2017 г.

Аматорська шкільна вистава «Таланти твої, Україно!» у "Джерелі"

Аматорська  шкільна вистава

  «Таланти твої, Україно!»


     
Славиться талантами українська земля! Про обдарованість, майстерність, талановитість учнів і педагогів школи повідали учасники аматорської театральної вистави  «Таланти твої, Україно!», яку підготували і провели разом із учнями 7-11 класів вчителі-філологи старшої ланки Коваль Р.О. та Панфілова Г.М. Захід відбувся 14 грудня 2017 року.

      Вчителі та учні школи «Джерела» не зупиняються на досягнутому. Їх метою є бажання принести користь своїй Батьківщині, родині і рідній школі. Всі члени великого колективу  школи-інтернату  намагаються прославити її своїми талантами - це і гуртківці із  «Джерельця», «Палітри», «Проліска», і шкільні поети, і мужні спортсмени, і юні екологи.
     
Розкривають юні дарування  не менш талановиті та креативні педагоги, які є новаторами  педагогічних інноваційних наукових ідей,  мають хист до малювання, вишивання, співу, танців, спорту і багато іншого.
 Під час театральної постановки  звучали пісні у виконанні учениць 7-б класу Губки А. та Литвиненко Н. та  учениці 10 кл. Осипчук Л. Тріо з  5 класу  розвеселили всіх присутніх жестовою піснею «Олівці-малювці».Завітали на свято запорізькі козаки (учні 7-б кл. Трясак Д , Савельєв Б., учень 9 кл. Доценко В.), зачарували своїм танцем дівчата 7- б класу та розсмішили школярі 8-а класу. А найбільше запам’яталася глядачам гумористична сценка з участю «сучасних бабусь» -
учнів 10 класу Верби Д. та Ємельянова В.
    Всі учасники заходу побажали гостям творчого натхнення і розкриття свого таланту.






Автор Панфілова Г.М.
Рекомендовано для блогу МО
Рецензент Засоріна О.В.​

Комментариев нет:

Отправить комментарий