среда, 24 января 2018 г.

Досягнення учнів школи-інтернату «Джерело» в історичному Турнірі з настільної гри «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921 рр.»


Досягнення учнів школи-інтернату «Джерело» в історичному Турнірі з настільної гри «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921 рр.»


24 січня 2018 р. команда юних істориків КЗ ЗСЗШІ «Джерело» взяла участь у Турнірі з настільної гри «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921», який відбувся у КЗ  «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради.
Метою даного заходу було формування національно-культурної  ідентичності, національно-патріотичного світогляду, збереження  та  розвитку  духовно-моральних  цінностей Українського народу, його інтелектуальних і духовних надбань; сприяння консолідації українського суспільства навколо ідеї спільного майбутнього, захисту територіальної цілісності України, реформ і державотворення.

 Збірна команда "Джерела" складалася з учнів 9-10 класів: Бабенко О., Бабенко Т., Васильєва Н. (капітан команди), Дворніков В., Доценко В., Ємельянов В., Москаленко А., Олійник А.,Фокіна М., Шатохін Р..  Фахово підготувала команду до участі у форумі вчитель історії Васильєва Т. С.

У результаті напруженої інтелектуальної боротьби серед 10 команд-учасників із ліцеїв, колегіумів, інтернатів та загальноосвітніх шкіл Запоріжжя наша  команда «Джерело» здобула ІІ місце у категорії «Учнівська молодь» у Турнірі з настільної гри «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921».
Вітаємо переможців турніру та бажаємо їм і надалі цікавитися історією своєї Батьківщини, любити її та зростати достойними громадянами України.



Автор: Васильєва Т.С.,
учитель історії
Рекомендовано на блог МО
та на Департамент
Рецензент: Засоріна О.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий