пятница, 5 января 2018 г.

Районне МО вчителів історії та правознавства



03.01.2018 р. у ліцеї «Перспектива» відбулося ІІІ засідання районного методичного центру вчителів історії та правознавства Шевченківського району м. Запоріжжя, який відвідала вчитель історії КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» Васильєва Т. С.
Вступне слово взяла керівник РМЦ вчителів історії та правознавства Павленко Р.Ф., яка ознайомила присутніх з планом роботи РМО та регламентом. Директор ЗБЛ «Перспектива», вчитель історії, Самійло К.М. розповів про історію та перспективи розвитку  ліцею «Перспектива». Про організацію викладання історії у навчальному закладі доповів заступник директора з НВР, вчитель історії Свет О. Н.
Хінєва А.Д., керівник МО вчителів суспільних наук ЗБЛ «Перспектива», вчитель історії, ознайомила присутніх з технологіями формування історичних компетентностей ліцеїстів, спираючись на досвід роботи вчителів історії даного навчального закладу.
Одним з найцікавіших моментів засідання МО стало проведення вчителем історії ЗБЛ «Перспектива» Секеринським Д.О. майстер-класу з теми «Методика проведення історичного турніру».
Взагалі, засідання РМО виявилось дуже цікавим, креативним та продуктивним, адже на ньому відбувся обмін досвідом вчителів-істориків щодо підвищення інтересу до вивчення історії у підростаючого покоління.

Автор: Васильєва Т.С.
Рецензент: Засоріна О.В.


Комментариев нет:

Отправить комментарий