среда, 3 января 2018 г.

Комфортне навчання дітей у школі - запорука повноцінного розвитку дитини

Учитель повинен знати і відчувати, 
що на його совісті - доля кожної людини,
що від його духовної культури, ідейного багатства
залежить розум, здоров'я, щастя кожної людини,
яку виховує школа.
В. Сухомлинський

Сучасна концепція загальної середньої освіти підкреслює, що освіта ХХІ століття – це освіта для людини. Тому дуже актуальним  є створення у навчальному закладі комфортних умов для навчання та виховання творчої особистості.
03.01.18 р. у школі-інтернаті «Джерело» відбулося засідання методичного об’єднання вчителів історико-гуманітарного циклу на тему: «Комфортне навчання та виховання школярів як запорука формування успішної особистості». Педагоги розглянули психолого-педагогічні аспекти комфортних умов навчання та виховання, їх вплив на якість знань і формування креативної особистості. Засідання пройшло динамічно, цікаво, були використані різноманітні інноваційні форми роботи.
Голова МО вчителів історико-гуманітарного циклу Панфілова Г.М. виступила з доповіддю «Що таке зони комфорту? Комфортне навчання дітей у школі». Вона вказала, що комфортні умови, створені у навчальному закладі, дозволяють максимально зберегти здоров’я дитини, сприяють гарній поведінці та успішному навчанню. В обговорення доповіді взяли участь всі педагоги методичного об'єднання: Сапальова Н.Г., Засоріна О.В., Флюр Ю.О., Коваль Р.О., Шокарєва О.Є. 
У сьогоднішньому нестабільному світі дитина не почуває себе безпечно й комфортно. Тож давайте створимо в нашій  школі комфортну атмосферу, щоб діти виросли добрими, рішучими, з почуттям особистої гідності. Гарна школа, коли в ній добре дітям.




Автор: Засоріна О.В.

Рецензент: Засоріна О.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий