пятница, 29 ноября 2019 г.



Мовні конкурси у «Джерелі»

У сучасному українському суспільстві вивчення мов набуло важливого значення. Українська і англійська мови стали пріоритетними для формування компетентної особистості.
В рамках проведення місячника духовного здоровя у школі-інтернаті «Джерело» філологині Стешенко І.М. та Сапальова Н.Г. (вчительки англійської та української мов) вирішили об'єднатися задля створення сприятливих умов щодо формування у дітей бажання до вивчення мов.  
Із зацікавленістю в очах вихованці «Джерела» чекали на захоплюючі інтелектуальні ігри та конкурси. Неабияку радість приніс дітям конкурс читців "English and Ukrainian poеtry". Учні з великим захопленням читали вірші англійських та українських класиків літератури.
У 9-Б та 10-Б класі інтелектуальна гра «Мовний крос» визначила найрозумніших дівчат і хлопців. 
Була також проведена гра з лінгвокраїнознавства серед учнів 8-10 класів, що мала на меті розширення знань учнів про культуру Великої Британії та України, формування лінгвокраїнознавчої компетенції у них.
 Для учнів 5-6 класів вчителями були зроблена добірка досить цікавих  кросвордів й пазлів за тематикою "Моя Батьківщина. Велика Британія" та проведений конкурс «Intellectual Contest». Діти з захватом виконували завдання, узагальнюючи таким чином уміння та навички з вивченого матеріалу, розширюючи свій лінгвістичний кругозір, та, розвиваючи інтелектуальні здібності за допомогою гри.
На завершення тижня вчительки влаштували розважальне шоу «Хто зверху?» між учнями 9-10 класів, де учні змагалися в інтелектуальних здібностях та лінгвістичних знаннях. Беззаперечна перемога за учнями 9-Б класу.
Отже, шкільний тиждень поєднав у собі цікаву навчальну інформацію з англійської та української мов, показав блискучі таланти і творчість наших дітей та просто подарував усім гарний настрій.
Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Автор: Стешенко І.М.,
Сапальова Н.Г.





Рецензент: Засоріна О.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий