пятница, 29 ноября 2019 г.


«Джерело» активно співпрацює з Запорізьким національним університетом
            Вчитель історії Васильєва Т.С. взяла участь у дебатах серед студентської молоді «Історична правда» в межах роботи Запорізького історичного клубу на 2019-2020 навчальний рік. Засідання клубу відбулося 28.11.2019 року в Запорізькому  національному університеті.
Мета дебатів – навчитись грамотно, коректно та аргументовано відстоювати свою думку, проявити ораторські та експертні навички. Тематика дебатів стосувалася важливих для Української держави питань про минулі часи радянської епохи та сучасні виклики щодо відстоювання державності, подальшого розвитку та бачення майбутнього України.
Запорізький етап дебатного турніру студентської молоді «Історична правда та її роль у політичному дискурсі» складався з трьох раундів, у яких взяли участь 8 команд. Турнір завершився визначенням та нагородженням переможців.
Було дуже повчально та цікаво поспілкуватися зі студентською молоддю, адже вони наша надія. Це надзвичайно розумні, небайдужі люди, які є справжніми патріотами, здатними  побудувати світле європейське  майбутнє нашої Батьківщини.
Автор: Васильєва Т.С..
Рецензент: Засоріна О.В..

Комментариев нет:

Отправить комментарий