четверг, 30 ноября 2017 г.

Брейн-ринг «Щасливий випадок» у "Джерелі"

Брейн-ринг «Щасливий випадок» у 6 класі


    24 листопада 2017 року  в рамках Місячника духовного здоров’я був проведений брейн-ринг «Щасливий випадок» з теми : «Сторінками міфів та байок».Це була інтелектуальна гра,яка сприяла формуванню як ключових,так і літературних компетентностей.На крилах часу учні перенеслися в чудовий край,який називається колискою світової культури – Давню Грецію,побували у Римі,відвідали Францію, Росію,загадкові країни Сходу – Індію,Китай,завітали у гості до наших предків – давніх слов’ян,згадали байкарів  різних історичних періодів.
                                                        

 Гра складалася з VII  геймів. У ній брали участь 2 команди: «Нарцис» і «Діти Езопа».Справедливо,прискіпливо оцінювали результати конкурсів знавці міфів та байок – учні 10 класу Савченко Д.,Созінов О.,Дударєв Б...
   Шестикласники ретельно підготувалися до конкурсів,більшість з них проявили гарні знання та ерудицію;творчо мислили,грамотно і логічно виражали власну думку,показали вміння працювати в команді,допомагали один одному.Під час брейн-рингу панувала дружня робоча атмосфера – атмосфера здорової конкуренції  та взаємоповаги.Діти добре засвоїли матеріал, і тому відповіді багатьох учнів порадували.Особливо гарні знання продемонстрували Ритова У.,Федоров Г.,Губка К.,Жилкіна А.,Зензеров В.
Перемога дісталася в нелегкій боротьбі команді «Діти Езопа»,які виявилися  найкращими знавцями міфів та байок.
А завершилася гра «Щасливий випадок» інсценізацією байки І.А.Крилова «Квартет». 

Сюрпризом для учнів була поява самого байкаря - І.А.Крилова, в якого майстерно перевтілився учень 10 класу.  Він звернувся до учасників конкурсу з такими словами :
            Черпайте мудрість із байок,
            Вони ж бо – скарб незмінний,
           Живуть і житимуть завжди-

          Минулого дар цінний.






Автор та рецензент
 Засоріна О.В..

Рекомендовано на длог МО

Комментариев нет:

Отправить комментарий