среда, 20 марта 2019 г.

 
                   Акорди нагородження освітян  «Джерела».

 Для кожного українця рідна мова – це дорога спадщина, яка об’єднує в собі народну мудрість. Це наша гордість, бо все, що створено нею, увійшло в скарбницю загальнолюдської культури.
     Українська мова вражає своєю неповторною красою! Вона – одна з найдавніших, найрозвиненіших  і наймелодійніших у світі. Саме про це доносили глядачам у своєму виступі учасники хореографічного колективу «Пролісок» Запорізької школи інтернату «Джерело» на Всеукраїнському конкурсі «Слово про Україну», де вони вибороли почесне ІІІ місце. А солістка молодіжного гурту Чепурненко Розмарі була  визначена кращою у номінації декламування художнього слова.
   Запорізька обласна державна адміністрація високо оцінила роботу педагогів,  що професійно підготували учасників конкурсу і 19 березня на обласній нараді керівників закладів освіти обласного підпорядкування  нагородила педагогів Панфілову Г.М. та Коваленко Л.В. почесними грамотами за вагомий особистий внесок у збереження української мови та державності, відродження національної культури та патріотичного виховання молоді.


                                               Автор статті: Коваль Р.О.
                                               Рецензент: Засоріна О.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий