понедельник, 25 марта 2019 г.

             День поезії у школі-інтернаті «Джерело»

Поезія – це найпрекрасніше в людині,
 що єднає всіх задля утвердження
цього прекрасного в житті.
Любімо поезію, відчуваймо її гармонію,
дихаймо нею, аби змінювати світ на краще!

21 березня у всьому світі  підкорювачі рими та музи і їх поціновувачі відзначили День поезії. Це свято об’єднує всіх людей, які віддані віршам. Вважається, що поезія – живопис, який можна почути. Саме про це говорили у цей день учні 5-12 класів  під час виховних годин і позакласних заходів у КЗ «ЗСЗ ШІ «Джерело» («Знову поезія кличе мене» - учні 5-6 класів, «Поезія – слово, поезія-пісня, поезія-вільна душа» - учні 7-12 класів.)
Свято поезії пройшло просто незабутньо. Учні читали вірші своїх улюблених поетів, насолоджувалися  поетичними рядками та поринали у прекрасний світ поезії, де кожен може отримати щось особисте, найцінніше, що зцілює, відновлює, надихає.
Також пробами пера поділилися поети - початківці нашої школи. І хоч, можливо, не все у них  відповідало принциповим вимогам рими, та слухачам дуже сподобалася їхня поезія, і вони заохочували юні дарування гучними оплесками.
До уваги любителів поетичного слова учнями 9-а класу був оформлений стенд «Поети запорізького краю», а бібліотекарем Котій І.В. запропонована викладка авторських  книг.
Заходи були цікавими і змістовними, а головне, що всім сподобалось, адже світ поезії прекрасний і незвіданий, і кожен, хто потрапляє в нього, отримує безодню естетичної насолоди і влаштовує свято у своїй душі.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Рецензент О.В.Засоріна
                                             Автор Г.М. Панфілова

Комментариев нет:

Отправить комментарий