понедельник, 3 декабря 2018 г.

   Тиждень історії та правознавства у «Джерелі»

У комунальному закладі «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело» з 26 по 30 листопада 2018 р. з метою підвищення інтересу школярів до вивчення історії та права відбувся тиждень історії та правознавства, який проводили вчитель історії Васильєва Т.С. та вчитель правознавства Флюр Ю. О.  У тижні прийняли участь учні 5-12 класів для яких були проведені наступні заходи:
-  Конкурс малюнків «Моя країна –  Україна!» (5-8 класи).
- Історична гра «Країни світу та історичні діячі: подорож від минулого до              
   сьогодення» (8-12 класи).
 - Бесіда з теми: «Діти, знайте свої права!»(8-12 класи).
 - Командна гра « Я ваш президент!» (9-12 класи).
 - Зустріч з учнями – шанувальниками історії та правознавства з тематики : 
 «Учень та вчитель: напрямки взаємодії та вдосконалення методів  пізнання світу історії та права. Захист честі закладу: участь у конкурсах та олімпіадах з історії та правознавства» (учнівський актив 8-Б, 9-А,Б,В, 11 класів).
-         Перегляд  кінофільмів «Мільйон років до нашої ери» та «Україна у вогні».
          29 листопада 2018 р. вчителі  Васильєва Т.С. та Флюр Ю. О. у  рамках тижня історії та правознавства з метою патріотичного виховання школярів,  збереження  пам’яті про трагічні сторінки минулого України, провели лінійку-реквієм вшанування жертв Голодоморів та політичних репресій «Правда про ті роки». Лінійка завершилась показом  документального кінофільму про Голодомор                                                                                                                                 
             На виконання Указу Президента України від 22 січня 2016 р. №17 «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років» вчителі історії та правознавства Васильєва Т.С. та Флюр Ю.О. спланували та провели у рамках тижня урочистий інформаційно-виховний захід «Українська революція: 100 років боротьби (1917-1921рр.)», керуючись інформаційними матеріалами, підготованими Українським інститутом національної пам’яті. 

                                     Автори: Васильєва Т.С.,   Флюр Ю.О..
                                     Рецензент: Засоріна О.В..






 

Комментариев нет:

Отправить комментарий