понедельник, 12 ноября 2018 г.




Участь «Джерела» у засіданні районного методичного об’єднання

06.11.2018 р. вчитель історії комунального закладу «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело»  Васильєва Т. С. взяла участь у науково-практичному семінарі для вчителів історії, який відбувся у рамках районного методичного об’єднання вчителів історії та правознавства Шевченківського району м. Запоріжжя у ЗЗШ №12.

       
Вступне слово взяла керівник РМО вчителів історії та правознавства Ястребова Н.О., яка ознайомила присутніх з планом роботи семінару та регламентом. Директор ЗЗШ №12 Коваленко О.М. розповіла про історію та перспективи розвитку 12 школи. Вчитель історії цієї школи Антипенко Л.І. виступила з доповіддю та презентацією на тему: «Розвиток загальнолюдських та національних цінностей на уроках історії та правознавства в умовах сучасної української школи».
Одним з найбільш цікавих моментів засідання МО став виступ вчителя історії ЗБЛ «Перспектива» Секеринського Д.О., який презентував свій новий підручник з громадянської освіти. Також він ознайомив присутніх з електронними ресурсами стосовно підготовки учнів до ІІ (районного) етапу олімпіади з історії та правознавства.
 В цілому, засідання РМО виявилось дуже цікавим та продуктивним, оскільки вчителі-історики мали змогу обмінятися  досвідом щодо підвищення інтересу до вивчення історії у підростаючого покоління.
Автор статті: Васильєва Т.С.
Рецензент: Засоріна О.В.



Комментариев нет:

Отправить комментарий