воскресенье, 18 ноября 2018 г.

English-Ukrainian language Week у "Джерелі"

З 12.11 по 16.11 2018 р. учителем англійської мови Стешенко І.М. було проведено тиждень англійської мови.

   Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потр
ебою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури. Тому у рамках Місячника духовного здоров'я декілька заходів було проведено разом з вчителем української мови та літератури Сапальовою Н.Г.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 
У понеділок відбулося відкриття тижня англійської  мови. Вчитель англійської мови Стешенко І.М. ознайомила всіх присутніх із планом заходів на даному тижні та сказала кілька слів про значення англійської мови взагалі. Учням також була запропонована виставка найкращих зошитів The best writer»).  Неабияку радість приніс дітям конкурс читців "English and Ukrainian poеtry". Учні з великим захопленням читали вірші англійських та українських класиків літератури.

Вівторок ознаменувався іншими подіями, серед яких була гра з лінгвокраїнознавства серед учнів 8-11 класів, що мала на меті розширення знань учнів про культуру Великої Британії та формування лінгвокраїнознавчої компетенції у них.
 Для учнів 9-х класів вчителями були зроблена добірка досить цікавих  кросвордів та пазлів за тематикою "Моя Батьківщина. Велика Британія". Діти з захватом виконували завдання, узагальнюючи таким чином уміння та навички з вивченого матеріалу, розширюючи свій лінгвістичний кругозір, та, розвиваючи інтелектуальні здібності за допомогою гри.
Не залишились без уваги і наші найменші учні – школярі першого класу. Вони знаходяться, як відомо, на найнижчому щаблі опанування англійською мовою, але не завадило провести для них веселі рухливі змагання за використанням автентичних аудіо- та відеоримівок. Саме використання руханок на уроках іноземної мови вважається не лише поштовхом до успішного вивчення англійської мови, а й важливим методом здоровязберігаючих технологій.

У середу відбувся телеміст "London-Kyiv" серед знавців англійської та украхнської мов  серед учнів 7-8 класів.




Мета заходу - виховувати та підтримувати у школярів мотивацію до оволодіння іноземною та рідною мовами; розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається.







Завершився тиждень тематичною дискотекою, які з великим задоволенням допомогли підготувати учні 11 класу.
Було підведено підсумки тижня англійської мови. Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови
Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.
Проведений шкільний тиждень поєднав у собі цікаву навчальну інформацію з англійської мови, познайомив із культурними традиціями англомовних країн, показав блискучі таланти і творчість наших дітей і просто подарував усім гарний настрій.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!! 
      



Автор: Стешенко І.М.,
вчитель англійської мови,
рекомендовано на блог МО
історико-гуманітарних 
дисциплін
Рецензент: Засоріна О.В.










Комментариев нет:

Отправить комментарий