вторник, 13 ноября 2018 г.

                        Святковий діалог у «Джерелі»  
          
          9 листопада вчитель української мови та літератури  
Коваль Р.О. разом з учнями   5-Г та 5-В класів  з метою  виховання  любові до рідної мови , до всього свого, українського,  підготували  креативне святкове привітання зі святом до Дня писемності та мови.  Юні шанувальники рідного слова  зі своєю святковою програмою завітали до кожного класу  та  кабінетів    адміністрації школи ,  щоб особисто   підняти настрій та залишити незабутнє враження від своєї концертної програми.  Маючи   прекрасні  музичні та ораторські здібності, учні  презентували  цілу плеяду   творчих  робіт.    
 Школярі цитували  уривки майстрів української поезії ,  сердечно співали   пісні. А  виконання  пісні Інни Римар «Українська мова»  змусило по-особливому відчути красу українського слова та   доторкнутися  до сердець  кожного слухача.   На знак пошани дарували доробки, виготовлені  своїми руками.  Педагоги з радістю приймали до своїх світлиць  активних фаворитів рідного слова , а завуч з навчальної роботи Крохмаль Наталя Борисівна  щиро поділилася з учнями своїми мудрими порадами та висловлюваннями про мову і подарувала дітям свою  улюблену  поезію . Ця емоційно-піднесена атмосфера підняла   крила духовності кожному учаснику цього дійства.

        Можна констатувати , що така інноваційна  форма проведення заходу в  адаптаційний період учнів, дала змогу  п’ятикласникам по-новому відкритися й проявити  свої творчі здібності .
         Учні вдячні   адміністрації та педагогам школи  за постійну підтримку   юних талантів .



                                                                                                                                      

  
                                                         Автор статті: Коваль Р.О.
                                                         Рецензент: Засоріна О.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий