суббота, 10 ноября 2018 г.

«Ярмарок освіти»: нові можливості навчання та працевлаштування для учнів «Джерела»



09.11.2018 учні 11-го класу школи-інтернату «Джерело» на чолі з вчителями Стешенко І.М. та Шаповаловою Н.Л. були запрошені на широкомасштабний профорієнтаційний захід  «Ярмарок освіти-2019»,  що відбувався у виставковому центрі «Козак-Палац».
Основною метою виставки було створення ефективної платформи для презентацій закладів освіти різних рівнів акредитації, освітніх центрів, установ позашкільного виховання, закордонних університетів, шкіл та агенцій.
Отримати консультацію щодо вибору майбутньої професії, бізнес-освіти, навчання за кордоном, у разі пошуку роботи – поспілкуватися з роботодавцями можна було на «Ярмарку освіти-2019». Більше 50 учасників заходу представляли вищі навчальні заклади всіх рівнів акредитації: ліцеї, коледжі, інститути, академії, університети, до уваги відвідувачів були пропозиції бізнес-освіти, освітніх центрів.

В одній виставковій залі наші майбутні абітурієнти змогли поспілкуватися з керівництвом, викладачами та студентами вищих навчальних закладів Запорізького та інших регіонів. Серед них- Запорізький національний університет, Запорізький національний технічний університет, Запорізький державний медичний університет, Запорізька державна інженерна академія, Класичний приватний університет. До «Козак-Палацу»  завітали авторитетні освітні заклади Дніпра, Одеси, Харкова, Черкас, а також з різних країн Європи.

Наші учні з задоволенням відвідали конференції у рамках заходу на теми: «Безкоштовне навчання в державних університетах Словацької Республіки» та «Study in Wroclaw».
Також традиційно під час «Ярмарку освіти» були широко представлені творчі експозиції закладів професійно-технічної освіти. Майбутні кухарі, перукарі, візажисти та флористи гостинно запросили наших старшокласників до участі в майстер-класах.

Отже,  «Ярмарок освіти» -  велика можливість для майбутніх абітурієнтів «Джерела» та їх батьків  отримати відповіді  на всі актуальні  для них запитання.





Автор: Стешенко І.М.
(Рекомендовано на блог МО і
сторико-гуманітарних дисциплін)
Рецензент: Засоріна О.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий