понедельник, 26 ноября 2018 г.

Великий народолюбець в серцях здобувачів освіти «Джерела»

Іван Нечуй-Левицький  - улюблений письменник школярів «Джерела». Тому з таким задоволенням готувалися учні до відзначення ювілейної дати – 180 років від дня народження письменника. Старшокласники підготували багатовекторний фотомонтаж для стенду «Життєвий шлях Івана Нечуя-Левицького». У шкільній бібліотеці  була оформлена цікава книжкова виставка творів великого Майстра.
Ювілей письменника співпадає з вивченням його творів школярами «Джерела». Нещодавно учні писали твори на тему «Мій  улюблений твір Івана Нечуя-Левицького». Кращі роботи були презентовані на засіданні гуртка мовознавців.

Отже, такі ювілейні заходи ще і ще раз переконали учнів «Джерела», що великий письменник в однаковій мірі виявляв енциклопедичність знань, збагачував духовні скарби українців і тоді, коли ділився своїми спостереженнями з життя Кайдашевої сім’ї і тоді, коли розповідав про свого найулюбленішого героя – протестанта Миколу Джерю та багато-багато іншого…
Вихованці «Джерела» дякують знаменитому народолюбцю за неповторну чарівність, поетичність і виключну об’єктивність художніх творів, за багату, колоритну українську мову.
                                                                  
                                             
                                                                                      Автор: Шокарєва О.Є.
                                                                                      Рецензент: Засоріна О.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий